Soorten trappen

Soorten trappen

Een trap beslaat vaak een aanzienlijk deel van de leefruimte. Het is daarom cruciaal om een trap te kiezen die goed past bij het interieur. Er bestaan diverse soorten trappen waaruit gekozen kan worden. De beste keuze hangt af van individuele voorkeuren, waarbij niet alleen gelet wordt op het interieur en het budget, maar ook op de gebruikte materialen en de veiligheid van de trap. De kosten van verschillende materialen kunnen aanzienlijk variëren. Daarom presenteren we hier alle beschikbare trapopties. 

 

Heeft u vragen of wilt u advies over welk type trap het beste bij uw woning past? Neem dan gerust contact met ons op!

Steektrap

De steektrap is een recht omhoog gaande trap deze is zowel open als dicht te maken in verschillende houtsoorten.

Door zijn eenvoud is dit een relatief goedkope trap.

Steektrap

Kwartdraaitrap

De kwartdraaitrap een trap die aan de boven of onderzijde een draai van 90 graden maakt naar links of naar rechts en is een veel situaties toepasbaar.

Ook deze is zowel open als dicht te leveren en samen te stellen met verschillende soorten hekwerk, leuningen en houtsoorten.

IMG_5283

Bordestrap

De bordestrap is een steektrap met een tussenlanding, wel genoemd bordes. Deze kan op allerlei posities geplaatst worden, zodat er verschillende modellen ontstaan afhankelijk van de ruimte.

Ook deze is zowel open als dicht te leveren en samen te stellen met verschillende soorten hekwerk, leuningen en houtsoorten.

IMG_3301

Halfslagtrap

De halfslagtrap is een trap die 2 x een draai van 90 graden maakt op zijn weg naar boven.

Ook deze trap is zowel open als dicht te leveren en samen te stellen met verschillende soorten hekwerk leuningen en houtsoorten.

IMG_5618